Esig Transport

Om ESIG

OM OS

Om os

ESIG TRANSPORT APS

blev grundlagt d. 01.01.2007 af Viggo E. Andersen. Firmaet startede op med 3 ansatte og ligeledes 3 biler.

Gennem årene har der løbende været en god vækst, dog allerstørst de seneste par år.

I dag består firmaet af 60 ansatte, som arbejder på skiftehold dag/nat.

I 2010 tog Esig Transport ApS en beslutning om at starte eget værksted til service og vedligehold af firmaets nu 40 biler. Det er med til at holde omkostningerne nede, og påvirker selvfølgelig også priserne til vores kunder i en positiv retning.

Firmaet har i dag både store og små biler samt biler der kan sidelæsse. Vi kan derfor tilbyde næsten alle former for stykgods transport, og kurer.

VORES ARBEJDE

Transport af stykgods og kurérkørsel – vi klarer det hele i både privat- og erhvervsmæssigt øjemed. Esig Transport ApS transporterer dagligt gods i hele landet til konkurrencedygtige priser og tilbyder endvidere godstransport i udlandet.

Med eget værksted, 40 biler og 60 ansatte står vi klar til at servicere netop dig. Vi tilbyder endvidere opmagasinering. Så mangler du som privat et depotrum eller som erhvervs-drivende lagerplads, har vi også løsningen.

​Esig Transport ApS er centralt placeret mellem Esbjerg og Kolding.

VORES PROCES

Hvordan virker det

Service Proces

01.
Kontakt
Få en pris
02.
Klargør pakke
03.
Bliver hentet
04.

VORES TEAM

Team
Kristian Jensen
Direktør
Ulrich Deiter
Manager Area
Thiery Ramsey
Manager Area

Fokusér på din kerneforretning, så håndterer vi logistikken. ESIG TRANSPORT tilbyder landets mest fleksible, omkostningseffektive og skalerbare logistikløsning.